E-Pětking

Ahoooj!! Už jsi od nás nějakou chvilku neslyšel co? Netvař se, že po celém dni psaní E-úkolů učitelům a učitelkám teď nepaříš Hearthstouny!! Na to máš samozřejmě (po splnění tý hory věcí do školy) svatý právo, přesto si dovolujeme ti nabídnout něco navíc! Všechny družinovky a výpravy jsou minimálně do konce měsíce zrušeny, ale to že se teď kvůli Koronaviru nemůžeme vidět Fejs tů Fejs neznamená, že nemůžem Pětkařit přes ty internety, které mají teď alespoň nějaký reálný smysl! Na E-Pětkingu najdeš skvělé tipy na tzv. Produktivní prokrastinaci, při níž se během těchto prapodivných prázdnin dozvíš spoustu věcí, jak skautských tak mimo-skautských (ale rozhodně ne ne-skautských)! A ještě k tomu máš přitom možnost získat spoustu bodů do bodování!!!! #BestProkrastinaceEver

Jak to bude vypadat?

  • Odkazy k programu E-Pětkingu se budou průběžně objevovat na této stránce
  • U každého bodovacího úkolu je uvedeno, jak jej odevzdat, v případě že není, odevzdej mailem na kockano.5@skaut.cz nebo grizzly@petkapraha.cz
  • Na E-Pětkingu se budou objevovat články, odkazy k videjím, nebo dokonce některé filmy z Jednoho Světa!! Určitě to sleduj, bude to stát za to!!
  •  

1.Koronaprázdniny aneb “Korona? To čó je?”

první příspěvek na E-Pětkingu je článek, kde se dozvíš (snad) všechno co jsi kdy chtěl vědět o koroně ale bál ses na to zeptat, najdeš v něm Č-TÉÉRY bodovací úkoly, za které můžeš získat až 62 bodů!!

2. Jeden svět: Poslouchám

Další aktivitou, kterou si budeš moct nahrabat tučný body je koukání na FILM. Ez, co? No skoro. Nebude to tak jednoduchý. Po shlédnutí filmu vyplň Google dotazník. Odpovědi si nehledej, ale zkus je odvodit. Ke každému tipu napiš i zdůvodnění proč si to myslíš. Není to na dlouho, takže na hry ti zbyde taky čas. Hezký flákání!!

3. Bodovací úkol Na vyhledávanou

Pro vstup do hry klikni na obrázek

Třetím programem je hra! K tomu aby sis ji mohl zahrát ti postačí monitor s připojením na internet. Dohromady můžeš získat až 40 bodů a třeba se při tom dozvíš spoustu nových věcí!

4. Zamyšlení o bráškovi

Klikej na obrázek, rozumíš?

Dalším z programů je zamyšlení nad tím, jak funguje sběr dat uživatelů. Ať už v telefonech nebo v počítačích… Za vyplnění přiloženého dotazníku můžeš získat hezkou porci bodů. Klasicky.